Diabolské hrianky

Diabolské hrianky

Pálivá a zdravá zmes, ktorú si zamilujete. Šošovica ako základ, k tomu kápia a biela paprika s cibuľou a cesnakom opražené s údenou paprikou a samozrejme feferónky. Vzniklo z toho snáď pol kila zmesi a všetko sme to zjedli na raňajky, také dobré to bolo.⁠⁠...

Vegan škvarková nátierka

Vegan škvarková nátierka

Táto vegan nátierka je delikatesa, pochúťka, pohladenie na duši. Z opraženého údeného tofu a cibuľky. Aj cícer do nej skryjeme. Nezabudnite si k nej naservírovať aj kyslú uhorku alebo zaváranú kápiu. Mňam. Potrebujeme:⁠ 2 PL olivového oleja⁠ 1 veľkú cibuľu (100 g)⁠ 1...

Jednoduché vegánske lievance

Jednoduché vegánske lievance

Úplne obyčajný, rokmi overený a jednoduchý recept na klasické lievance, ktoré chutia presne tak, ako lievance z detstva. ⁠ Ja si lievance na americký spôsob (široké, naskladané na sebe, s javorovým sirupom…) pripravujem veľmi zriedkavo. Väčšinou to sú takéto menšie...